Hakusessa huoletonta kurvailua, ilman yllättäviä kuluja?

AutoMussalo myöntää alla olevien ehtojen täyttyessä käytetyn auton kunnossapitopaketteja myytäville ajoneuvoille.

Hinta: 490€ / 12kk --- 980€ / 24kk

*Hybridit 590€ / 12kk

*Urheiluautot hinnoitellaan tapauskohtaisesti

 

-Jos autosi hintaan sisältyy 12kk turva, voit päivittää sen 24kk turvaksi 490€ lisähintaan

*Hybridiauton päivitys 24kk 590€

 

Tästä näet mikä taso autoosi kuuluu:

 • Kulta - 12kk / 20 000km - Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150tkm ajettu, on siihen mahdollisuus ottaa laaja kattavuus, jolloin kaikki kohdat 1-10 sisältyvät sopimukseen.

 • Hopea - 12kk / 20 000km - Alle 9-vuotiaaseen ja alle 180tkm ajettuun on mahdollista ottaa hieman suppeampi paketti ja silloin kohdat 1-4 sisältyvät sopimukseen.

 • Pronssi - 12kk / 15 000km - Alle 10-vuotiaaseen ja alle 200tkm ajettuun on mahdollista ottaa suppeampi paketti ja silloin kohdat 1-3 sisältyvät sopimukseen + kohta 4 osittain (kurkkaa kohta 4. kunnossapitopaketin sisällöstä)

Palvelun tarjoaa Fragus Warranty Finland Oy

 

MITEN TOIMIN, JOS AUTOONI TULEE VIKA JA MINULLA ON KUNNOSSAPITOPAKETTI?

Lue alla oleva kunnossapitopaketin sisältö, löytyykö vika korvattavien listalta. Ota yhteyttä Fragus Caren asiakaspalveluun info@fragus.fi tai soita 09-34873237 (ark. 7.30-16.30) - He neuvovat kuuluuko vika kunnossapitopaketin piiriin, sekä mihin korjaamolle auto olisi hyvä viedä.

Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti  lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita korjaamolle tästä Fragus Care sopimuksesta, jolloin he osaavat pyytää  laskutusluvan.

 

Kunnossapitopaketti pitää sisällään:

 1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

 1. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde(ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

 1. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

 1. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkin-levy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

 

Pronssitaso: Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, tiivisteet, putket, kuoret), taka-akselin tasauspyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat (ei elektroniikka, tiivisteet, putket, kuoret)

 1. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

 1. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

 1. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:

Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

 1. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTEMÄN OSAT:

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

 1. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:

Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät

 1. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:

Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen-avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)

 

MITÄ JOS MYYN AUTONI JA MINULLA ON TÄMÄ SOPIMUS?

Kun myyt auton toiselle yksityiselle, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.

 
Marko MussaloMyynti & Hallinto+358 442448812Soita: +358 442448812»marko(at)automussalo.fi
Immo RantanenMyynti+358 407159143Soita: +358 407159143»immo(at)automussalo.fi