Me olemme AutoMussalo Oy, se välittävä autokauppa!

Teemme perinteistä autokauppaa nykyaikaisella tavalla!

Nykyaikaiseen autokauppaan kuuluu meidän mielestämme avoimuus, tavoitettavuus, palvelukokemus, visuaalisuus, liikkuvuus ja digitaalisuus.

Yksinkertaisuudessaan pyrimme palvelemaan niin, että Sinulle jää hyvä mieli - kokonaisvaltaisen hyvästä palvelusta ja juuri sinulle sopivasta autosta.

Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä juttu ja meitä täällä AutoMussalolla on nyt kolme kaverusta palvelemassa sinua. Marko ja Immo hoitaa myynti-/ostopuolen ja autojen sekä tilojen siisteydestä vastaa Antti.

Olemme toimineet Hollolassa vuodesta 2018 saakka ja autoja myyty ympäri suomen. Sijainniltaan Hollola on huippu paikalla. Asiakkaita tulee noin kahden viikon välein lapista saakka, mikä on suoraan sanottuna aivan mahtavaa.

Valikoima vaihtelee 20–45 auton välillä ja panostamme hyvin huollettuihin, hyvällä varustetasolla oleviin menopeleihin. Pääasiallisesti autot ovat saksalaisia, mutta emme missään nimessä karta muista maista tulevia. 

  • Jos olet kauempaa maksamme matkakulusi, jos kauppoja ei synnykkään. Bussilla, junalla tai omalla autolla - kuittia vastaan

  • Sovittaessa toimitamme auton myös kotiovellesi

Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet ensimmäisten joukossa myyntiin tulleista autoista, sekä saat tarpeellista tietoa meidän toiminnastamme.

Facebook

Instagram

 

Kurkkaa täältä miten kaupat ovat sujuneet jo Mussalolta auton ostaneiden mielestä:

Google -arvostelut

Facebook -arvostelut

 

Keskikankaantie 2B, Hollola

Arkisin 10-18

Lauantaisin 10-14

Puh. 044 2448812
info@automussalo.fi

 

Myynti - Välitysmyynti - Osto - Vaihto - Rahoitus