AutoMussalo Oy

Me olemme AutoMussalo,
ehkäpä Suomen parhaiten arvosteltu autokauppa!

Teemme perinteistä autokauppaa nykyaikaisella tavalla!

Nykyaikaiseen autokauppaan kuuluu meidän mielestämme avoimuus, tavoitettavuus, palvelukokemus, visuaalisuus, liikkuvuus ja digitaalisuus. Yksinkertaisuudessaan pyrimme palvelemaan niin, että Sinulle jää hyvä mieli – kokonaisvaltaisen hyvästä palvelusta ja juuri sinulle sopivasta autosta.

Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä juttu ja meitä täällä AutoMussalolla on nyt kolme kaverusta palvelemassa sinua. Marko ja Immo hoitaa myynti-/ostopuolen ja autojen sekä tilojen siisteydestä vastaa Antti. Olemme toimineet Hollolassa vuodesta 2018 saakka ja autoja myyty ympäri suomen. Sijainniltaan Hollola on huippu paikalla. Asiakkaita tulee noin kahden viikon välein lapista saakka, mikä on suoraan sanottuna aivan mahtavaa.

Valikoima vaihtelee 20–45 auton välillä ja panostamme hyvin huollettuihin, hyvällä varustetasolla oleviin menopeleihin. Pääasiallisesti autot ovat saksalaisia, mutta emme missään nimessä karta muista maista tulevia.

Jos olet kauempaa maksamme matkakulusi, jos kauppoja ei synnykkään. Bussilla, junalla tai omalla autolla – kuittia vastaan. Sovittaessa toimitamme auton myös kotiovellesi!

Tervetuloa AutoMussaloon – Vaihtoautot Hollola

Kurkkaa asiakkaidemme palautteista,
miten kaupat ovat meidän kanssa sujuneet!

Käytetyn auton myynti Autovexin kautta AutoMussalolle sujui juuri niinkuin oli sovittu! Rahoitusyhtiö sai omansa ja minun osuus maksettiin heti sentilleen oikein. Suosittelen.
Hessu K.
Hessu K.
1709326291
Ostin taannoin täältä Golfin josta viestittelimme tovin. Heiltä tuli viimeisen päälle esittelyvideo autosta, josta sai erinomaisen kuvan auton kunnosta. Keskustelin muidenkin autoliikkeiden kanssa ja toisin kuin suurissa ketjuissa, myynti ei ollut laisinkaan päällekäyvää vaan palvelu oli erittäin asiallista ja kohteliasta. Extra hyvää palvelua sain autoa hakemaan mennessä, illalla jäätiin reippaasti sulkemisajan jälkeen odottamaan saapumistamme paikalle eikä hoputettu kaupan tekoa. Avaimiin vaihdettiin paristot ennen lähtöä, kun niiden huomattiin olevan loppu.
Jani K.
Jani K.
1702822370
Kaupan teko joustavaa ja erittäin asiallista. Liike itsessään nuorekas ja viihtyisä. Auto oli sitä mitä puhelimessa kerrottiin. Ei mitään moitittavaa. Jatkakaa samaan malliin.
Timo
Timo
1699275013
Hyvää asiakaspalvelua ja jämptejä myyjiä. Sovitut jutut pitää. Jäi hyvä maku autokaupoista
Johan “Sätkä” S.
Johan “Sätkä” S.
1698069033
Myin autoni Automussalon myyntitilissä. Yhdessä mietittiin parhaat vaihtoehdot sekä minulle että autokaupalle. Kaupat sujui hienosti ja erittäin vaivattomasti. Suosittelen!
Konsta K.
Konsta K.
1695655897
Erinomainen ja ystävällinen palvelu. Puhelimessa hoidettiin jo alustavasti kaupankäynti, seuraavana päivänä menin junalla lahteen ja hakivat minut asemalta. Auto oli juuri sellainen kuin luvattiin ja ei muuta kuin nimet paperiin ja uuden hankinnan kanssa kotiin Etelä-Pohjanmaalle.Vahva suositus!
Kai H
Kai H
1694238929
Sunnuntaina näin unelma autoni netissä ja soitin Mussalolle heti maanantaina aamusta. Äijä vastaa auton olevan edelleen vapaa. Mitäpä siinä selittämään. Kaveri tulee hakemaan Lahden juna-asemalta. Auto ajettiin Hollolaan. Siitä koeajo niin toteat auton olevan kunnossa.Jotain pientä vikaa kaupassa oli. Talvirengas unohtui ja niskatuki. Liike hoiti kaikki hukkuneet osat paikalle.Tämä on huippuliike. Täältä autot hankitaan. Hymyilyn, hyvän palvelun ja erityisesti autojen laatu on vimosen päälle.
Petri H.
Petri H.
1688843815
Hyvällä sijainnilla Hollolassa oleva yrittäjävetoinen autokauppa, jossa on vaivatonta asioida.Autot ovat lämpimässä hallissa, jossa myyjien kolme sermein eristettyä pistettä ovat.Autot ovat kaikki pestyjä ja puunattuja sekä mahdollisimman hyvin tarkistettu.Hintavertailussa ei ole kallein eikä halvin.Valikoimassa halvin auto oli noin 5000 ja kallein noin 120000 euroa. Väliin mahtui pari-kolmekymmentä muuta.Palvelu on moitteeton yhdistelmä kiinnostuksesta välittämiseen, jossa yhdistyy vankka autoalan asiantuntemus.
Kari H.
Kari H.
1678527641
Kaksi autoa ostanut ja kolme autoa myyty automussalon kautta.5/5
Mikko K.
Mikko K.
1677166182
Mahtavaa palvelua ja laadukkaat vaihtoautot löytyy aina valikoimasta!
Kasperi L.
Kasperi L.
1675091026
Loistavaa palvelua, paras autokauppa / myyjä kokemus 💪
marko K.
marko K.
1668338219
Loistavaa asiakaspalvelua 👍 ei voi kun kehua.
Mika T.
Mika T.
1662813465
js_loader