Me olemme AutoMussalo Oy,
se välittävä autokauppa!

Teemme perinteistä autokauppaa nykyaikaisella tavalla!

Nykyaikaiseen autokauppaan kuuluu meidän mielestämme avoimuus, tavoitettavuus, palvelukokemus, visuaalisuus, liikkuvuus ja digitaalisuus. Yksinkertaisuudessaan pyrimme palvelemaan niin, että Sinulle jää hyvä mieli – kokonaisvaltaisen hyvästä palvelusta ja juuri sinulle sopivasta autosta.

Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä juttu ja meitä täällä AutoMussalolla on nyt kolme kaverusta palvelemassa sinua. Marko ja Immo hoitaa myynti-/ostopuolen ja autojen sekä tilojen siisteydestä vastaa Antti. Olemme toimineet Hollolassa vuodesta 2018 saakka ja autoja myyty ympäri suomen. Sijainniltaan Hollola on huippu paikalla. Asiakkaita tulee noin kahden viikon välein lapista saakka, mikä on suoraan sanottuna aivan mahtavaa.

Valikoima vaihtelee 20–45 auton välillä ja panostamme hyvin huollettuihin, hyvällä varustetasolla oleviin menopeleihin. Pääasiallisesti autot ovat saksalaisia, mutta emme missään nimessä karta muista maista tulevia.

Jos olet kauempaa maksamme matkakulusi, jos kauppoja ei synnykkään. Bussilla, junalla tai omalla autolla – kuittia vastaan. Sovittaessa toimitamme auton myös kotiovellesi!

Tervetuloa AutoMussaloon – Vaihtoautot Hollola

Kurkkaa asiakkaidemme palautteista,
miten kaupat ovat meidän kanssa sujuneet!

Hyvällä sijainnilla Hollolassa oleva yrittäjävetoinen autokauppa, jossa on vaivatonta asioida.Autot ovat lämpimässä hallissa, jossa myyjien kolme sermein eristettyä pistettä ovat.Autot ovat kaikki pestyjä ja puunattuja sekä mahdollisimman hyvin tarkistettu.Hintavertailussa ei ole kallein eikä halvin.Valikoimassa halvin auto oli noin 5000 ja kallein noin 120000 euroa. Väliin mahtui pari-kolmekymmentä muuta.Palvelu on moitteeton yhdistelmä kiinnostuksesta välittämiseen, jossa yhdistyy vankka autoalan asiantuntemus.
Kari H.
Kari H.
09:40 11 Mar 23
Kaksi autoa ostanut ja kolme autoa myyty automussalon kautta.5/5
Mikko K.
Mikko K.
15:29 23 Feb 23
Mahtavaa palvelua ja laadukkaat vaihtoautot löytyy aina valikoimasta!
Kasperi L.
Kasperi L.
15:03 30 Jan 23
Loistavaa palvelua, paras autokauppa / myyjä kokemus 💪
marko K.
marko K.
11:16 13 Nov 22
Loistavaa asiakaspalvelua 👍 ei voi kun kehua.
Mika T.
Mika T.
12:37 10 Sep 22
Kiitos erittäin hyvästä ja ystävällisestä palvelusta! 😊👌 Olen ollut todella tyytyväinen valintaani! 🤩 Tiedän ainakin mistä lähden joskus uutta hakemaan!
Hanna R.
Hanna R.
10:00 11 Jun 22
Yksi auto on keritty täältä ostamaan ja sen suhteen palvelu ollut täydellistä.Mitään huonoa sanottavaa ei ole ollut ja asiakaspalvelun laatu on moitteetonta. Mielestäni parhaiten palveleva autoliike tässä maassa.
Sami M.
Sami M.
09:59 03 May 22
Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu!! Ammattitaitoinen henkilökunta auttoi ja neuvoi vaikka kerrottiin heti, että ei tultu ostamaan mitään vaan pelkästään katsomaan. 👌
Markus A.
Markus A.
07:26 24 Apr 22
Kaksi autoa täältä ostaneena vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia molemmat! Väkevä suositus, tämän firman toimintamalleista saisi moni isompi toimija ottaa mallia.
Henri H.
Henri H.
14:35 26 Mar 22
Ammattimaista toimintaa ja sain todella hyvää palvelua. Kiitos paljon! T: Tyytyväinen uuden auton omistaja
Lauri S.
Lauri S.
09:27 11 Mar 22
Laadukkaita menopelejä, kannattaa poiketa
Harri R.
Harri R.
15:11 17 Feb 22
Ostin vahingossa manuaalin kun vaimo piti saada automaatti. Halpa auto mutta palvelu parasta A-luokkaa. Hienot siistit tilat.pikku ongelmat ratkaistiin,että kumpikin tyytyväinen. Ehkä kalliimpi menopeli seuraavaksi. Ja kahvi hyvää!!
Kari N.
Kari N.
19:08 01 Feb 22
js_loader